Семинар за инвестиции в криптовалути – декември 2017

11 декември Начало: 10:00, 12:00-12:30 обедна почивка, край: 15:00 12 декември Начало: 10:00, 12:00-12:30 обедна почивка, край: 15:00   Място на провеждане: гр. София, пл. Славейков № 9 До края на семинара всеки участник ще има малко количество Bitcoin в портфейла си, както и алтернативни криптовалути. От 15:00 до 16:00pm, нетуъркинг и трейдинг.  Ще взаимодействате […]

Уеб дизайн за начинаещи (HTML, CSS3, JavaScript)

Целта на курса по Уеб дизайн за начинаещи е да разберете същината на WEB, начина на работа на браузерите, използване на правилните елементи, адекватно разделяне на съдържанието и оптимизация на кода, така че да работи навсякъде. Добри практики, библиотеки, ресурси са неразделна част от обучението.
Групите са малки и позволяват да се отдели специално внимание на всеки курсист.
В края на курса, ще получите съвети за правилно оформление на CV, търсене на работа и успешно представяне на интервю.

QA: Софтуерно тестване

QA курсът на Avid Academy ще ви даде основните знания и умения, необходими на един Junior Test Engineeer. Нашият курс е фокусиран изключително върху най-търсените знания и умения в областта от работодателите в България.
Преподавателят е със солиден практически и преподавателски опит в софтуерното тестване, работи като Senior Quality Assurance Engineer и е в непрекъснат контакт с всички новости в сферата.
В течение на програмата ще се запознаете набор от системи за проследяване на проблеми и управление на задачи, спецификации на софтуерните изисквания и начини за намиране на дефекти.
За да постигнем максимално добър ефект, в обучението сме включили множество практически упражнения и казуси от реални софтуерни проекти.

В края на курса, ще получите съвети за правилно оформление на CV, търсене на работа и успешно представяне на интервю.